Kindercoaching

De praktijk is vooral gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen die op de basisschool zitten.

De praktijk helpt kinderen die te maken hebben met angst, onzekerheid, negatief zelfbeeld, faalangst, moeite met aansluiting met andere kinderen, pesten of gepest worden. Wanneer het kind lichamelijke klachten als hoofdpijn of buikpijn heeft, waar geen medische oorzaak voor te vinden is. Bij de verwerking van rouw- en verlieservaringen, bv. na overlijden, bij echtscheiding, bij verandering van huis of school. Als je kind het moeilijk vindt om alleen te zijn, of om afscheid te nemen van ouders. Niet willen spelen of logeren bij anderen. Of als er andere zaken spelen.

Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in het begeleiden van (hoog)gevoelige kinderen en jong volwassenen. Ook hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van beelddenkers en kinderen met concentratie problemen of problemen met sociale vaardigheden.  Door het “anders” zijn voelen deze kinderen zich vaak niet begrepen.

Wij werken o.a. met speltherapie, Bach Bloesemtherapie, Ouder- Kindcoaching en kinderyoga. Trainingen voor (hoog) gevoelige mensen en beelddenkers, faalangst training en brugklastraining.