Links

Vergoedingen zorgverzekeraars

https://catcomplementair/vergoeding-zorgverzekeraars

Mensen wie ik van harte aanbeveel:

Cindy, van Praktijk Cindy de Jong Medium
Cindy is werkzaam als medium & paranormaal therapeut.

Bij problemen werk ik oplossingsgericht door op zielsniveau met jou te communiceren. Dit vertaal ik vervolgens in woorden. Ik speur naar de kern van het probleem waardoor  je helderheid krijgt over jouw situatie, jezelf en anderen. ik reik vele handvatten aan om de situatie te verbeteren. Daarnaast is het ook mogelijk om die blokkades meteen op energetisch niveau en in het onderbewustzijn aan te pakken en te helen. Ik bied onder andere hulp bij problemen op lichamelijk, psychisch, emotioneel en sociaal vlak. Oude patronen kunnen getransformeerd worden naar nieuwe wegen en mogelijkheden in de groei naar bewustwording en innerlijke rust.”

Haar website is via de volgende link te bereiken: www.blij-zijn.nl

Keffin Hauser
Rust, overzicht en betere resultaten met coaching door Business School for Young Talents. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Huiswerk en plannen: Het komt veel voor dat leerlingen moeite hebben met plannen, geen tijd meer hebben voor ontspanning of het werk niet (meer) goed kunnen overzien.
Motivatie en prioriteiten: Het is lastig om als puber prioriteiten te stellen of om jezelf te motiveren voor schoolwerk, dat vaak als niet interessant wordt ervaren.
Leren leren: We gaan er te makkelijk van uit dat leerlingen allemaal vlekkeloos kunnen leren. Er zijn echter veel manieren om te leren: welke past het beste bij jou?”

Zijn website is via de volgende link te bereiken: www.bsyt.nl