Natuurgeneeskundige therapie

Wij gaan uit van een holistische benadering. Wij kijken ook naar de oorzaak en niet alleen naar de klacht of het probleem. De praktijk werkt volgens de 5 natuurgerichte principes zoals:

  • Energie, de basis van het leven
  • Prikkeloverdracht, het herstel van interne fysieke en mentale communicatie systemen
  • Drainage, het verminderen van toxische belastingen zowel in geestelijke als stoffelijke vorm
  • Voeding, goede voeding is essentieel om evenwicht te krijgen tussen prestatie en welzijn
  • Levenskunst, door onwetendheid is de mens nauwelijks in staat om ziekmakende processen zelfstandig tot verandering te brengen. De Therapeut is in staat de cliënt bewust te maken van de feitelijke oorzaak van ziek zijn.

De praktijk werkt o.a. met onderstaande therapie vormen:

Celzout therapie 24005
Celzouten zijn lichaamseigen mineralen die door het lichaam zelf aangemaakt dienen te worden. Door een tekort op te sporen aan de hand van een gezichtsdiagnose, kunnen deze weer aangevuld worden en verdwijnen de meeste klachten.

Iriscopie/oogdiagnostiek 24006

Ogen zijn de spiegel van de ziel en van het lichaam. Het doel is te zoeken naar oorzaken voor het ontstaan van disbalans, klachten-/ziektebeeld. De iriscopist kijkt naar de kleur en de structuur van de iris, vorm van de pupil, tekens in de iris en naar de tekens in de sclera.

Integrale differentiatietest 24005

Alles op het gebied van ziekte en gezondheid wordt met de Bio-tensor getest en moet 100 procent effectief en gezond zijn. Dit geldt voor lichaam, geest en psyche. Alles van kruin tot teen wordt getest. De test wordt gedaan aan de hand van protocollen en vergt erg veel tijd. U hoeft daarom hierbij niet aanwezig te zijn.

Voedingstest 24005                                                                                          

Met de Bio-tensor wordt gekeken wat uw lichaam aangeeft welke voeding het beste bij u past. Getest worden alle groenten, nachtschades, bonen, fruit, zuivel, dierlijke eiwitten, vis, vleesvervangers, zoetigheid, broodbeleg, noten en zaden, graansoorten, schimmels, voedingscombinaties, sappen en dranken, additieven, kleurstoffen en voedingszuren algemeen (E – nrs).

Psychotherapie 24500

Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.