Over Eärendil

Praktijk EarendilIk ben Jolanda Brouwer, en ben in 2008 begonnen met de praktijk.
Mijn liefde en belangstelling voor kinderen was al een geruime tijd aanwezig. Graag wilde ik met deze doelgroep werken, ik wilde wat voor ze betekenen. Mijn commerciële achtergrond zorgde ervoor dat ik het roer om moest gooien en me moest gaan (om)scholen. Door mijn enthousiasme en passie is dit uitgegroeid tot een brede kennis van diverse disciplines.
Ik vind het welzijn en gezondheid van de mens belangrijk. Coaching en Counseling zijn mijn passies. Ik werk heel graag met kinderen omdat zij zo heerlijk puur zijn. Mijn methode is open, eerlijk en direct, maar met de nodige humor.
Naast de praktijk werk ik sinds 2002 een aantal uren vrijwillig als Remedial Teacher op een basisschool in Eibergen. Ik begeleid hierbij kinderen met een lees- of spellingachterstand.

De naam Eärendil komt uit de Lord of the Rings trilogie. In deel 1, The fellowship of the ring, krijgt Frodo de Eärendil, een lichtster.

“I give you the Eärendil, our most beloved Star.
May it be a light for you in dark places,
when all other lights go out”.

Dat is wat ik mijn cliënten graag wil meegeven, een licht in de duisternis.

Praktijk Eärendil is aangesloten bij

CAT, Level 3                                     Praktijk Eärendil voldoet aan WKKGZ

                                          

CAT                                                      https://gatgeschillen.nl

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/