De website wordt momenteel
aangepast. Even geduld a.u.b.

Het welzijn is belangrijk voor ieder mens!

Ik ben Jolanda Brouwer, en ben in 2008 begonnen met de praktijk. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om een kind te hebben met angst na een traumatische ervaring. Door de deskundige hulp van een therapeut gaat mijn kind weer vrolijk door het leven. 

Dit vond ik zo bijzonder, dat ik jaren geleden het besluit genomen heb om ook op deze wijze iets voor kinderen te willen betekenen. Door mijn enthousiasme en passie is dit uitgegroeid tot een brede kennis van diverse disciplines. Ik vind het welzijn en gezondheid van de mens belangrijk. Coaching en counseling is mijn passie. Ik werk heel graag met kinderen omdat zij zo heerlijk puur zijn. Mijn methode is open, eerlijk en direct maar met de nodige humor. Naast de praktijk werk ik sinds 2002 een aantal uren vrijwillig als Remedial Teacher op een basisschool in Eibergen. Ik begeleid hierbij kinderen met een lees- of spellingachterstand. De naam Eärendil komt uit de Lord of the Rings trilogie. In deel 1, The fellowship of the ring, krijgt Frodo de Eärendil, een lichtster. 


"I give you the Eärendil, our most beloved Star. May it be a light for you in dark places, when all other lights go out”.
Dat is wat ik mijn cliënten graag wil meegeven, een licht in de duisternis en ik hoop op deze manier het pad van ze te verlichten.

SOCIAL MEDIA & CONTACT

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.